Η παράδοση των προϊόντων που παραγγέλνεται από το e-shop γίνεται από τα ΕΛΤΑ Courier ή Speed-EX (κατα επιλογή στη σημείωση), στην οποία η εταιρεία μας προωθεί τα ακριβή στοιχεία που δήλωσε ο καταναλωτής/χρήστης για να είναι δυνατή η εκτέλεση της παραγγελίας. Τα προϊόντα μας αποστέλλονται συσκευασμένα, ώστε να μην υπάρχει δυνατότητα της παραμικρής ζημιάς.

– Οι παραγγελίες επιβαρύνονται με 5,00 ευρώ για έξοδα αποστολής σε όλη την Ελλάδα και 6,00 ευρώ για την Κρήτη.

– Για παραγγελίες άνω των 100,0 ευρώ τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ.

– Για πληρωμή με αντικαταβολή ο καταναλωτής επιβαρύνεται επιπλέον με το ποσό 2,50 ευρώ για έξοδα αποστολής.

-Τα προϊόντα αποστέλλονται στον τόπο προορισμού με ευθύνη και έξοδα του αγοραστή.

 

Σημ. Η ιστοσελίδα διατηρεί το δικαίωμα μεταβολής του ποσού των εξόδων αποστολής κατόπιν αλλαγής της τιμολογιακής πολιτικής της συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών.

 

Χρόνος παράδοσης

Η παράδοση των προϊόντων γίνεται εντός 2 έως 5 εργασίμων ημερών και εξαρτάται από την ολοκλήρωση της παραγγελίας, την διαθεσιμότητα των προϊόντων, τον τόπο αποστολής και την επιβεβαίωση των στοιχείων του πελάτη.

Η παραγγελία ενδέχεται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:

  1. Το προϊόν καθυστέρησε να σταλεί από τον προμηθευτή μας.
  2. Το προϊόν έχει καταργηθεί ή βρίσκεται σε έλλειψη και δεν είναι διαθέσιμο.
  3. Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η επικοινωνία με τον πελάτη με οποιοδήποτε μέσο επειδή τα στοιχεία που καταχώρησε ο πελάτης είναι αναληθή.
  4. Σε περίπτωση αποκλειστικής ευθύνης της συνεργαζόμενης εταιρεία ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ Courier ή Speed-EX, η οποία για αδιευκρίνιστους λόγους έχει καθυστερήσει την εκτέλεση της παραγγελίας.